Ontdek Turkije Club Paradiso Ultra Alanya All Inclusief 5*+ resort vanaf 399 euro/ 8dgn

Club Paradiso is een zeer luxe Ultra All-Inclusive resort waarbij vele faciliteiten, restaurants en hierbij de verschillende sport & spel er gezamenlijk voor zorgt dat het niet ontbreekt aan dagelijkse vertier. Club Paradiso is geschikt voor volwassenen en daarnaast een zeer kindvriendelijk resort. Het resort is gevestigd op een heuvel met erg mooi uitzicht over de stad en de hieraan grenzende zee. Club Paradiso beschikt zelf over een ideaal privé strand (900 meter) met op gezette tijden een Shuttlebus om gemakkelijk naar het strand te gaan.

Hotel Club Paradiso is verder leuk gelegen en kort voor het hotel is een kleine winkelstraat te vinden. Eén leuke stad om op bezoek te gaan is Alanya wat op ca. 7 km. van het hotel bevindt. Vanuit de directe omgeving maar zeker ook vanuit het hotel rijden tegen vergoeding periodiek verschillende shuttles naar Alanya.

Club Paradiso is groot complex met ruim 300 kamers verdeeld over het hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Het hotel beschikt naast het hoofdrestaurant over verschillende andere restaurants, lobby met zitjes, televisiekamers en tal van verschillende gezellige barretjes.

Voor meer informatie over deze reis naar Club Paradiso klikt u hier voor meer informatie.