Heerlijk zonnen in Griekenland Chersonissos ontdek Hotel Eri Beach & Village vanaf € 299 !

Heerlijk naar de Griekse zon. Hotel Eri Beach & Village is direct gelegen aan zee en op ca. 200 m het zandstrand met daarnaast het Star Beach Waterpark. Het bruisende centrum van Chersonissos bevindt zich op slechts ca. 300 m. Op ca. 100 m afstand vindt u en het openbaar vervoer (bushalte). Hotel Eri Beach & Village biedt verschillende vormen van verblijf waaronder, All-inclusive.

Hotel Eri Beach & Village is een kwalitatief goed hotel met een groot hoofdgebouw , diverse bijgebouwen en maar liefst 3 verschillende zwembaden. De zwembaden zijn stuk-voorstuk omringd door een geweldige tuin maar heerlijk genoten kan worden van de griekse zon. In de tuin zijn verschillende gratis ligbedden verkrijgbaar, evenals voldoende parasols om je te beschermen tegen daadwerkelijke heerlijke zon. De griekse keuken is wereldberoemd en hierom is het daadwerkelijk niet nodig om buiten het hotel te gaan eten, uiteraard kan dit wel in de verschillende lekkere restaurants in het omliggende centrum van Chersonissos.

Kortom, Hotel Eri Beach & Village is een hotel om absoluut te genieten van griekse zon. Voor meer informatie over deze reis, kijkt u hier.