Ontdek Aruba, Bonaire & Curaçao voor 1929 euro / 15 dgn.

Ontdek ook de ABC-eilanden! Deze combireis brengt u naar Bonaire, Curaçao en Aruba, die behoren tot de Benedenwindse eilanden en tot voorkort onderdeel uitmaakten van de Nederlandse Antillen.

U vliegt vanaf Amsterdam naar Bonaire waar u de eerste vier nachten verblijft in het Divi Flamingo Beach Resort & Casino. Ideaal gelegen aan de Caribische zee en op loopafstand van de kleine hoofdstad Kralendijk. Wandel hier ‘s avonds over de romantische boulevard met tal van gezellige restaurantjes.

Bonaire staat bekend om de prachtige onderwaterwereld en is daarom een aantrekkelijk eiland voor duikers vanuit de hele wereld. Het resort beschikt over een duikschool, maar ook snorkeltochten behoren tot de mogelijkheden. Op dag 5 vliegt u naar Curaçao. Vanaf de luchthaven Hato wordt u naar Willemstad gebracht, waar u vier nachten verblijft in de stijlvolle boutique appartementen van Pietermaai Smal Apartments. Wandel over de beroemde pontjesbrug en ontdek de oude gerenoveerde koloniale pakhuizen in prachtige Caribische kleuren, die langs het water staan. Op Curaçao zijn er tal van excursiemogelijkheden, bijvoorbeeld een eilandtocht van oost naar west of een catamarantocht naar Klein Curaçao.

Op dag 9 reist u per vliegtuig af naar Aruba, waar u vijf nachten verblijft in het Divi Village Golf & Beach Resort. U kunt genieten van de prachtige stranden die Aruba te bieden heeft, maar ook een dagtocht naar de hoofdstad Oranjestad, een tocht over het eiland of een snorkelexcursie op een catamaran behoren tot de mogelijkheden. Op dag 14 vertrekt u weer naar Amsterdam, waar u op dag 15 aankomt.

U kunt er ook voor kiezen om uw verblijf op Aruba te verlengen. Omdat Insel Air niet rechtstreeks van Bonaire naar Aruba vliegt, wordt Curaçao als middelste eiland aangeboden, zodat u geen extra vlucht en daarmee extra reistijd nodig heeft. Voor meer informatie over deze reis klik hier.