Ontdek Cuba Grande Havana vanaf 1769 euro per persoon / 16dgn.

De 16-daagse rondreis Cuba Grande, van Havana tot Santiago de Cuba! Vertrek vanaf Düsseldorf! Deze rondreis Cuba Grande begint in Havana, waar u drie nachten verblijft. Maakt u hier een wandeling door het bruisende centrum en een tour met een typisch Cubaanse coco– of fietstaxi.

Op dag 4 rijdt u met uw eigen huurauto (inclusief) naar Viñales, gelegen in een schitterend natuurgebied, waar de beste tabak ter wereld groeit. U vervolgt uw reis naar de kleurrijke steden Cienfuegos en Trinidad, die beiden op de Werelderfgoed lijst van UNESCO staan vermeld. Vervolgens rijdt u naar het interessante plaatsje Camagüey, voordat u de meest swingende stad van Cuba bezoekt, Santiago de Cuba. Na enkele dagen verlaat u deze stad weer via de enige weg die oost en west Cuba met elkaar verbindt terug naar het vaak vergeten plaatsje Sancti Spiritus. De laatste plaats die u nog aandoet voor uw strandverblijf is Santa Clara, waar u het Mausoleum van Che Guevara kunt bezoeken en de Tren Blindado. Aan het einde van de rondreis kunt u genieten van het prachtige strand van Varadero. U vliegt met Air Berlin.

U overnacht tijdens de rondreis in toeristenklassehotels op basis van logies en ontbijt en in Trinidad op basis van halfpension. In Varadero sluit u af in een zeer comfortabel strandhotel op basis van all inclusive.  U reist met uw eigen huurauto.

Kortom een zeer complete rondreis door Cuba met veel bezienswaardigheden en een heerlijk strandverblijf. Het is tijdens uw reis ook mogelijk om te verblijven in luxere hotels. Voor meer informatie, kijkt u hier verder.