Ontdek Barbados, St. Lucia & Grenada voor 2739 euro / 16 dgn.

Bezoek tijdens één reis deze drie prachtige en bijzondere Caribische eilanden, de Bovenwindse eilanden Barbados, St. Lucia en Grenada. U vliegt van Amsterdam naar Barbados, waar u de eerste twee nachten verblijft. Op dag 3 vliegt u met een klein vliegtuigje naar St. Lucia ten noorden van Barbados, waar u vijf nachten verblijft in het comfortabele Bay Gardens Hotel of Bay Gardens Inn.

Het eiland heeft schitterende stranden, een prachtig berglandschap en een indrukwekkende natuur met regenwouden en een adembenemende onderwaterwereld. U kunt verschillende excursies maken zoals een jeeptocht over het eiland, een zeiltocht of een land- en zeesafari en zelfs een walvistocht behoort tot de mogelijkheden. Op dag 8 vliegt u naar het kleine ongerepte eilandje Grenada, waar u vier nachten verblijft in The Flamboyant Hotel. Grenada wordt ook wel ‘het eiland van de kruiden’ genoemd en de weelderige natuur die u hier tegenkomt laat zien waarom. U vindt hier meer kruiden per vierkante meter dan in menige andere plaats in de wereld. Kruidnagel, foelie, cacao, kaneel, gember en tal van andere kruiden, maar vooral nootmuskaat groeien hier graag. Ga op zoek naar de schatten van Grenada tijdens een Island Treasures excursie of maak een wandeling naar de prachtige Seven Sisters Waterfall, maar uiteraard kunt u ook genieten van het heerlijke zandstrand. Dan vliegt u terug naar Barbados waar u de laatste 3 nachten verblijft in het Coral Sands of het Blue Orchid hotel. Dit fantastische eiland ligt op de grens van de Caribische zee en de Atlantische Oceaan. De ontspannen sfeer draagt bij aan het prettige vakantiegevoel, tezamen met het aangename klimaat.

Bezoek de hoofdstad Bridgetown, maak een Island tour en zie hoe het water wild tegen de rotsen knalt op de plek waar de Atlantische Oceaan het eiland raakt. Ook kunt u een snorkeltocht maken op zoek naar zeeschildpadden. Laat u tijdens deze speciale en avontuurlijke reis meevoeren naar de overweldigende schoonheid van deze bijzondere eilanden in het Caribisch gebied.

Voor meer informatie over deze reis, kijkt u hier verder.