Ontdek Beijing, Shanghai en Hong Kong vanaf 2079 euro per persoon/ 14 dgn.

Een fantastische combinatie van drie bijzondere steden: Beijing, Shanghai en Hong Kong! Uw reis begint in Beijing, waar u uiteraard een bezoek brengt aan de Grote Muur van ruim 6.000 kilometer lang. U heeft alle vrijheid om de stad zelf te ontdekken. Breng beslist een bezoek aan de Verboden Stad, waar eeuwenlang de keizers van China regeerden.

Behalve de honderden concubines en de hofhouding mocht geen sterveling de stad ooit betreden. Overige hoogtepunten van Beijing zijn het Plein van de Hemelse Vrede, de Tempel van de Hemel en u kunt een fietstocht door de traditionele Hutong wijken maken. U vertrekt per hogesnelheidstrein naar Shanghai. Deze veelzijdige havenstad heeft hypermoderne architectuur aan de ene kant en overblijfselen uit het indrukwekkende verleden aan de andere kant.

U maakt een stadstour met een bezoek aan de tempel van de Jaden Boeddha, de Yu-tuinen en uiteraard de wereldberoemde Bund-boulevard. U verblijft drie dagen in Shanghai zodat u volop de mogelijkheid heeft om deze bijzondere stad te ontdekken. Per vliegtuig reist u verder naar uw laatste bestemming: Hong Kong. Een wereld van verschil: neonverlichting, wolkenkrabbers, gigantische winkelstraten, goede restaurants en een bruisend nachtleven. U maakt een stadstour waarbij u de Victoria Peak bezoekt voor een schitterend uitzicht op de skyline van Hong Kong. U kunt deze speciale individuele rondreis in Hong Kong per nacht verlengen.

Voor meer informatie over de reis klikt u hier.