Algemeen

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Boek hier dit hotel direct!

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

WestCord Fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het Amsterdam Fashion Center, aan de binnenkant van de Ring A10. Vanuit het hotel bent u binnen 10 minuten per tram op het Leidseplein van Amsterdam, maar ook binnen 10 minuten met de auto bij Amsterdam Schiphol of de Amsterdam RAI. Kortom, een zeer centrale locatie, voor zowel uw zakelijk als toeristisch bezoek.

WestCord Fashion Hotel Amsterdam heeft comfortabele kamers, een SKYYbar, restaurant, wellness, fitness ruimte, zwembad én up-to-date vergaderruimte. Tevens kunt u tegen betaling uw auto onder het hotel parkeren. Indien u met de auto komt en het adres in uw navigatie intoetst, raden wij u aan om Nachtwachtlaan 11 te gebruiken.

Alleen de credit card houder is gemachtigd een reservering te maken met een credit card. Bij het inchecken dient de creditcardhouder aanwezig te zijn met de creditcard die gebruikt is bij het reserveren alsmede met een erkend identiteitsbewijs. Als de kaarthouder niet aanwezig is, behoudt het hotel zich het recht voor een ander betaalmiddel te vragen en de eventuele aanbetaling te restitueren. Mocht de credit card houder zelf niet in het hotel verblijven, dan is via het hotel een creditcard autorisatieformulier te verkrijgen ter garantie van de betaling.
Daarnaast dient er bij check-in voor incidentele kosten een borgsom van €100,- in contanten of een credit card te worden voorgelegd.

Meer info….

  • Prijs: 76.50
  • Land(code): NL
  • Stad: Amsterdam

Boek NU direct dit hotel!