Algemeen

WestCord Art Hotel Amsterdam 3 stars

Boek hier dit hotel direct!

WestCord Art Hotel Amsterdam 3 stars

Het 3-sterren WestCord Art Hotel Amsterdam is gelegen aan de rand van het historische centrum van Amsterdam in het stadsdeel Westerpark. Vanaf het hotel bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam en binnen 20 minuten op Luchthaven Schiphol.

In alle openbare ruimten treft u boeiende exposities aan die de naam van het hotel eer aan doen. Zo heeft het hotel een unieke kunstcollectie van Herman Brood. Meer kunst is ook te vinden in het Art Café, een bruin café met de voor Amsterdam zo typerende gezellige sfeer, en in Restaurant The Gallery. Het mooie buitenterras grenst aan de tuinen van een openlucht zwembad. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het openbare openluchtzwembad.
Het hotel beschikt over gratis draadloos internet.

WestCord Art Hotel Amsterdam heeft een prachtige locatie: eenvoudig bereikbaar vanaf de rondweg, rustig gelegen aan een mooi buitenzwembad en toch heel dichtbij het centrum.

Het hotel beschikt over luxe hotelkamers met alle vele faciliteiten. Het restaurant heeft een uitstekende keuken en een halfronde vorm met in het midden een prachtig buffet en als blikvanger een enorme bankenpartij, waardoor een intieme sfeer ontstaat. Ook hier treft u mooie hedendaagse kunst aan.

In The Gallery wordt ’s ochtends het ontbijtbuffet geserveerd en is verder de gehele dag geopend. Op de kaart treft u in beeld en smaak artistieke gerechten. In het gezellige Amsterdamse Café van het hotel kunt u ook een hapje eten. Vanaf 7 uur ’s ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar.

Overige informatie
– Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Bagage kan worden achtergelaten bij de receptie. Alleen de credit card houder is gemachtigd een reservering te maken met een credit card. Bij het inchecken dient de creditcardhouder aanwezig te zijn met de creditcard die gebruikt is bij het reserveren alsmede met een erkend identiteitsbewijs. Als de kaarthouder niet aanwezig is, behoudt het hotel zich het recht voor een ander betaalmiddel te vragen en de eventuele aanbetaling te restitueren. Mocht de credit card houder zelf niet in het hotel verblijven, dan is via het hotel een creditcard autorisatieformulier te verkrijgen ter garantie van de betaling.
Daarnaast dient er bij check-in voor incidentele kosten een borgsom van €100,- in contanten of een credit card te worden voorgelegd.

Meer info….

  • Prijs: 74.00
  • Land(code): NL
  • Stad: Amsterdam

Boek NU direct dit hotel!