Algemeen

NL-Hotel District Leidseplein Amsterdam

Boek hier dit hotel direct!

NL-Hotel District Leidseplein Amsterdam

NL-Hotel District Leidseplein Amsterdam is een design hotel aan de Amsterdamse Singelgracht. Dit elegante hotel ligt midden in het centrum van Amsterdam. Het heeft sfeervolle kamers speciaal ontworpen door de prijswinnende Nederlandse ontwerper Edward van Vliet. Deze talentvolle ontwerper heeft persoonlijk de ontwerpen voor zijn rekening genomen en de inrichting tot in de details begeleid. Samen met de eigenaars zijn zorgvuldig alle materialen gekozen. Ook de kleuren en de speciaal gemaakte decoraties zijn afgestemd op een aangename ambiance. Gecombineerd met de gastvrijheid van de eigenaren zal uw verblijf in NL hotel Amsterdam onvergetelijk zal zijn.

De comfortabele en modern ontworpen kamers, stralen een zen-achtige rust uit met een Nederlandse ‘touch’. Verder kunt u in het gehele hotel gratis gebruik maken van het draadloos internet.

– Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Het is mogelijk na 20:00 uur in te checken, het hotel beschikt dan over een ‘stand-by’ receptie. Gelieve uw verwachte aankomsttijd in het opmerkingenveld te noteren.
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.
– Tijdens het weekend geldt er een minimumverblijf van twee nachten. – Het hotel beschikt niet over een 24-uurs receptie. Het is mogelijk na 20:00 uur in te checken, het hotel beschikt dan over een ‘stand-by’ receptie. Gelieve uw verwachte aankomsttijd in het opmerkingenveld te noteren als u na 20:00 uur arriveert. Druk op de bel links van de deur en u wordt binnen 5 minuten door de stand-by receptie ingecheckt.
– Het hotel is in een karakteristiek grachtenpand gevestigd en heeft geen lift. De trappen zijn vrij steil.
– De Basic Kamers liggen in het souterrain maar hebben wel een raam met daglicht.

Meer info….

  • Prijs: 83.25
  • Land(code): NL
  • Stad: Amsterdam

Boek NU direct dit hotel!