Algemeen

Hotel Chariot Aalsmeer

Boek hier dit hotel direct!

Hotel Chariot Aalsmeer

Hotel Chariot, gelegen ten zuiden van het centrum van Aalsmeer, is een hotel dat uitstekend aansluit bij zowel de hoge eisen van de zakenman als de wensen van toeristen die Amsterdam willen bezoeken. Hotel Chariot is nog één van de weinige privé hotels en bevindt zich ten zuiden van het centrum van Aalsmeer. Aalsmeer is bekend om de internationale bloemenveiling, dat gelegen is in het grootste handelscentrum van de wereld.

Het unieke gebouw, dat voorheen in gebruik was als een voorname school, is compleet gerestaureerd en is nu een charmant hotel dat beroemd is om zijn gastvrijheid en zijn persoonlijke service.

Het hotel is gelegen op 10 minuten afstand van Amsterdam Schiphol Airport en op 20 minuten afstand van het centrum van Amsterdam. Ieder jaar bezoeken vele duizenden toeristen Aalsmeer. In de eerste plaats komen zij voor een bezoek aan de VBA, de grootste bloemenveiling ter wereld. Ook de Westeinderplassen lenen zich uitstekend voor diverse vormen van recreatie, waarbij de watersport uiteraard de belangrijkste is.

Overige informatie
– Hotel Chariot beschikt over een 24 uurs receptie.
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Bagage kan worden achtergelaten bij de receptie. In plaats van het ontbijtbuffet kunt u ook kiezen voor een continentaal ontbijt met koffie, thee, jus, een broodje en een gekookt eitje voor €9,50 per persoon.

Meer info….

  • Prijs: 73.47
  • Land(code): NL
  • Stad: Schiphol

Boek NU direct dit hotel!