Algemeen

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Boek hier dit hotel direct!

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre

Het Moevenpick Hotel Amsterdam City Centre is uniek gelegen aan het IJ en toch op loopafstand van het oude centrum van Amsterdam en het Centraal Station.

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre maakt deel uit van de bekende Zwitsere keten en is gelegen tussen het Muziekgebouw aan ’t IJ en de Passenger Terminal Amsterdam. De kamers zijn voorzien van alle gemakken die u mag verwachten van een viersterren hotel, inclusief een spectaculair uitzicht over het water of de stadskant van Amsterdam. Het gehele hotel is niet roken. Gasten kunnnen gratis gebruikmaken van Wifi en tegen betaling ook van High-speed wired internet.

Het hotel heeft een vergadercapaciteit van bijna 1000 m2 met de nieuwste snufjes op het gebied van audiovisuele apparatuur. Een ondergrondse parkeergarage (betaald parkeren) biedt plaats aan 100 auto’s en 20 bussen. Een volledig geoutilleerd fitnesscentrum is kosteloos beschikbaar voor alle gasten.

In het hotel Moevenpick Hotel Amsterdam City Centre is ook een Kids Club op zaterdag en zondag tussen 08.00 tot 13.00 uur. Buiten deze uren kan het hotel ook kinderopvang voor u regelen.

Overige informatie
– Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.
– Op aanvraag wordt voor een derde persoon op de kamer de sofa opgemaakt voor €40 per nacht.
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel. Bij aankomst wordt om een creditcard garantie gevraagd voor eventuele extra’s. Als u niet over een credit card beschikt, wordt er een borg gevraagd van €50 per kamer per nacht.

Meer info….

  • Prijs: 125.30
  • Land(code): NL
  • Stad: Amsterdam

Boek NU direct dit hotel!