Algemeen

WestCord Art Hotel Amsterdam 4 stars

Boek hier dit hotel direct!

WestCord Art Hotel Amsterdam 4 stars

WestCord Art Hotel Amsterdam is een 4-sterren hotel dat zodanig is ingericht dat comfort en design hand in hand gaan. Zo zijn de luxe design kamers voorzien van een paarse lounge bank, heeft de badkamer glazen wanden en hangt er een muurbrede spiegel aan de wand boven het brede bureau. Design is ook het kernwoord voor de openbare ruimtes van het hotel. De kleurencombinatie rood, paars en grijs en enkele glazen elementen zorgen voor een gedurfd geheel. Het hotel beschikt over gratis draadloos internet.

WestCord Art Hotel Amsterdam ligt op 10 minuten afstand van de binnenstad in het stadsdeel Westerpark. Luchthaven Schiphol is op 10 kilometer afstand. Ook plaatsen zoals Volendam en de Zaanse Schans zijn dichtbij. Alleen de credit card houder is gemachtigd een reservering te maken met een credit card. Bij het inchecken dient de creditcardhouder aanwezig te zijn met de creditcard die gebruikt is bij het reserveren alsmede met een erkend identiteitsbewijs. Als de kaarthouder niet aanwezig is, behoudt het hotel zich het recht voor een ander betaalmiddel te vragen en de eventuele aanbetaling te restitueren. Mocht de credit card houder zelf niet in het hotel verblijven, dan is via het hotel een creditcard autorisatieformulier te verkrijgen ter garantie van de betaling.
Daarnaast dient er bij check-in voor incidentele kosten een borgsom van €100,- in contanten of een credit card te worden voorgelegd.

Meer info….

  • Prijs: 84.00
  • Land(code): NL
  • Stad: Amsterdam

Boek NU direct dit hotel!