Algemeen

Tulip Inn Rotterdam

Boek hier dit hotel direct!

Tulip Inn Rotterdam

Gastvrijheid aan de Maas, dat is wat Tulip Inn Rotterdam u biedt. Tulip Inn Rotterdam is gelegen op een prachtige plek in Rotterdam, aan de oever van de Maas en in de directe nabijheid van het centrum en het havengebied.

De meeste hotelkamers bieden de gasten een fascinerend uitzicht op de Erasmusbrug, de Maas en de Skyline van Rotterdam. Alle kamers zijn volledig gerenoveerd en naast een nieuw uiterlijk zijn ze voorzien van de meest moderne faciliteiten. Niet alleen de kamers maar ook andere faciliteiten in het hotel zijn in een nieuw jasje gestoken. Het gehele hotel beschikt nu over airconditioning en draadloos internet en biedt ruim comfort en een warme ontspannen sfeer.

Een directe tramverbinding met Centraal Station en de Ring van Rotterdam op 5 minuten afstand, maakt het Tulip Inn Rotterdam gemakkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer.

Behalve hotelkamers beschikt het Tulip Inn Rotterdam ook over een gezellige bar, The Living Room waar je van een drankje kan genieten met uitzicht over de rivier. Het restaurant "The Dining Room" biedt vele specialteiten. Het organiseren van een succesvolle vergadering is ook mogelijk bij Tulip Inn Rotterdam. Het hotel heeft twee vergaderzalen, de Oslo (100 m2) en Olav zaal (36m2).

Overige informatie
– Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.
– Het hotel heeft een bagageruimte.
– Honden zijn niet toegestaan in het hotel.
– Voor een kamer met uitzicht kan een vergoeding worden gevraagd. – Voor een kamer met uitzicht kan een vergoeding worden gevraagd.

Meer info….

  • Prijs: 70.00
  • Land(code): NL
  • Stad: Rotterdam

Boek NU direct dit hotel!