Algemeen

Hampshire Hotel – Lancaster Amsterdam

Boek hier dit hotel direct!

Hampshire Hotel - Lancaster Amsterdam

Het elegante Hampshire Hotel – Lancaster Amsterdam is perfect gelegen in het centrum van Amsterdam op loopafstand van o.a. het beroemde Waterlooplein en Rembrandtplein. Ideaal voor zowel de zakelijke als de toeristische gast! In de nabije omgeving vindt u behalve de Hermitage en dierentuin Artis de diverse typisch Amsterdamse restaurants en cafés. Ook theater Carré is zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf het hotel.

Het hotel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand en beschikt over moderne en comfortabele kamers, een sfeervolle lobby met internetcorner (draadloos internet mogelijk) en een trendy restaurant waar u kunt genieten van het internationale ontbijtbuffet.

De bereikbaarheid is uitstekend met zowel het openbaar vervoer (tram 14 en 9 stoppen voor de deur) als met de auto. Betaald parkeren kan in de omgeving van het hotel tegen gereduceerd tarief. Artis werd bijna 160 jaar geleden opgericht. Het is sindsdien natuurlijk aanzienlijk veranderd. Maar de paden, majestueze bomen en monumentale gebouwen herinneren nog aan de sfeer van de 19e eeuw. Er zijn meer dan 8000 dieren in de dierentuin en er zijn twee musea: een Zoölogisch en een Geologisch museum.

Het hotel beschikt over high speed internet tegen betaling. In het hotel zijn twee verdiepingen aanwezig met niet-rokers kamers.

Overige informatie
– Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie
– Huisdieren zijn niet toegestaan.
– Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel.

Meer info….

  • Prijs: 90.00
  • Land(code): NL
  • Stad: Amsterdam

Boek NU direct dit hotel!