Algemeen

Bed & Breakfast ’t Klooster Maastricht

Boek hier dit hotel direct!

Bed & Breakfast 't Klooster Maastricht

Op een korte afstand tot het centrum van de historische stad Maastricht, ligt tussen de Maas en het kanaal ingesloten de wijk Borgharen. Hier is B&B ’t Klooster gevestigd in het voorpand van het oude kloostertje van deze rustige wijk van Maastricht.  Weg van het drukke stadscentrum, rijdt u over de sluis en langs de Maas naar de B&B.

Weg van alle drukte en alles toch zo kortbij, want vanuit Borgharen is er voor iedereen wat te beleven. Zo bent u binnen 5 autominuten in het centrum van Maastricht (of 15 minuten met de fiets). Ook andere grote steden zoals Luik en Aken bereikt u binnen 30 minuten. Maar ook fiets- en wandelliefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Vanuit B&B ’t Klooster lopen vele routes, die u langs de mooiste plekjes van het zuiden voeren.
Kaarten bij het B&B verkrijgbaar.

Verder kunt u o.a. een bezoek brengen aan de mergelgrotten, lekker relaxen in een subtropisch zwembad of sauna, een minicruise op de Maas maken, een bezoek brengen aan een museum, zwemmen bij de Maasplassen, naar een pretpark in de buurt gaan etc, etc. Kortom, er is voor ieder wat wils.
Er is een heel goede busverbinding naar Maastricht centrum. Ieder half uur vertrekt er een bus (halte om de hoek). Deze brengt u binnen 15 minuten naar centraal station Maastricht.

Overige informatie
– De B&B beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 21:30 uur.
– Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst voor €25 per nacht (inclusief ontbijt).
– Huisdieren zijn niet toegestaan in de B&B.
– Bagage kan worden achtergelaten bij de B&B (in overleg).

Let op! het hotel berekent een toeslag van €7.50 p.k.p.n. indien u maar 1 nacht verblijft. Dit bedrag komt bovenop de getoonde prijs en is niet in het weergegeven totaalbedrag inbegrepen. – De B&B beschikt niet over een 24-uurs receptie. Gasten kunnen inchecken tot 21:30 uur.
– Het hotel berekent een toeslag van €7.50 per kamer per nacht indien u maar 1 nacht verblijft. Dit bedrag komt bovenop de getoonde prijs en is niet in het weergegeven totaalbedrag inbegrepen.

Meer info….

  • Prijs: 95.00
  • Land(code): NL
  • Stad: Maastricht

Boek NU direct dit hotel!