Algemeen

Aadam Wilhelmina Hotel Amsterdam

Boek hier dit hotel direct!

Aadam Wilhelmina Hotel Amsterdam

Het charmante Aadam Wilhelmina Hotel Amsterdam bevindt zich in het culturele hart van Amsterdam naast het Vondelpark. Om de hoek vindt u modieuze trendy winkels en charmante boetiekjes en cafés.

Kunst- en cultuurliefhebbers zullen ook profijt hebben van de locatie van het Wilhelminahotel, dat maar op 15 minuten lopen of een korte rit met de tram ligt van de beroemdste toeristische attracties zoals het Rijksmuseum (Rembrandt), het Van Gogh Museum en het Concertgebouw. Onderweg naar de musea kunt u heerlijk wandelen op het Museumplein en in de chique P.C. Hooftstraat, om dan het Leidseplein te bezoeken, het bruisende centrum van Amsterdam. De RAI, het World Trade Centre (WTC) en het World Fashion Centre zijn allemaal makkelijk vanaf het hotel te bereiken.

Extra informatie
– Het hotel heeft geen 24-uurs receptie. Als u later in wilt checken dan 22:00 uur, dient u dit van tevoren af te spreken met de receptie.
– Bij creditcard betalingen wordt een toeslag van 6% gerekend.
– Op aanvraag kan een extra bed op de kamer worden geplaatst voor €55 per nacht.
– Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.
– Bagage kan worden achtergelaten bij het hotel (in overleg). – Het hotel heeft geen 24-uurs receptie. Als u later in wilt checken dan 22:00 uur, dient u dit van tevoren af te spreken met de receptie.
– Bij creditcard betalingen wordt een toeslag van 6% gerekend.
– Voor boekingen van 3 kamers of meer gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Het hotel neem contact met u op na boeking.

Meer info….

  • Prijs: 69.00
  • Land(code): NL
  • Stad: Amsterdam

Boek NU direct dit hotel!